Op zoek naar een sloopauto opkoper?

Een sloopauto opkoper nodig? Bij Autosloperij.net ben je aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als je een sloopauto hebt om te verkopen. Deze opkoper weet auto’s voor de sloop op waarde te schatten. Heb je een auto die echt op is? Die niet meer door de APK-keuring komt of tijdens een slippertje total löss gereden is? Autosloperij.net is bereid de auto van je op te kopen. De beste prijs voor je autowrak krijg je bij sloopauto opkoper Autosloperij.net.

Geld voor iedere sloopauto bij opkoper

Autosloperij.net betaalt je zo snel mogelijk uit voor je sloopauto: in contanten, maar eventueel ook met een bankoverschrijving. Bij de verkoop van je auto krijg je daarnaast een RDW-vrijwaringsbewijs. Dit bewijs is een officieel document dat je onder andere nodig hebt voor het stopzetten van de autoverzekering. In het bewijs staat vastgelegd dat je niet langer de eigenaar van de auto en het bijbehorende kenteken bent. Je hoeft het vrijwaringsbewijs niet zelf te kopen, daarmee besparen we je veel gedoe. Onnodige administratie is wel het laatste waar je op zit te wachten als je van een auto af wil waarmee je niet meer rijden kunt.

Sloopauto opkoper voor ieder type auto

Autosloperij.net is een sloopauto opkoper die in elk type autowrak geïnteresseerd is, of het nu een duur model is, of juist een goedkoop tweedehandsje. Wat de toestand van de auto ook is, wij zijn geïnteresseerd en komen er graag meer over te weten. Uiteindelijk komen alle auto’s op de sloop terecht, hoe zorgzaam er ook mee om is gesprongen. De cyclus van het leven is ook op auto’s van toepassing: aan elk autoleven komt een einde.

Waarom je voor Autosloperij.net zou moeten kiezen

Autosloperij.net is een sloopauto opkoper die service op één zet. We kopen elke auto die voor sloop bestemd is – of het nu gaat om een total löss, een defect of een verlopen APK – en we komen het wrak speciaal voor je ophalen. Je krijgt een goede prijs voor het wrak, in overeenstemming met de conditie waarin de sloopauto verkeerd. Hoe beter die is, hoe meer je krijgt.

Een goed te bereiken inkoopcentrale

De inkoopcentrale van deze sloopauto opkoper is super goed te bereiken. Deze bevindt zich namelijk in Soest, nabij Amersfoort, dat centraal in het land ligt. Goed te bereiken met zowel de auto, als openbaar vervoer. Ieder uur van de dag kun je je sloopauto digitaal aanmelden. Wanneer er tot verkoop besloten wordt, krijg je je geld, plus het RDW-vrijwaringsbewijs direct.

Verkoop van een sloopauto veel gedoe?

Het verkopen van je sloopauto is minder gedoe dan je misschien zou denken. Bij sloopauto opkoper Autosloperij.net is alles zo gepiept. Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een ervaren verkoper aan de lijn, die de situatie met je schetst en de verkoopstappen met je doorneemt. Deze brengt ook in kaart wat je precieze wensen zijn. Op basis van het eerste gesprek wordt een bod gedaan. Aan dit bod kunnen geen rechten worden ontleend. Pas nadat de auto een officiële schouwing heeft ondergang, kan een definitief bod worden bepaald.

Online registreren is de snelste optie

Een eerste beeld van de waarde van je sloopauto krijg je via een telefonisch gesprek. Als je digitaal je gegevens achterlaat (wat 24 uur per dag mogelijk is), zal er meer vaart in het telefoongesprek zitten, waardoor er meer tijd kan worden besteed aan details omtrent de huidige staat van de auto. Hoe gedetailleerder de beschrijving is, hoe accurater het eerste bod zal zijn. Sloopauto opkoper Autosloperij.net verricht onderzoek naar de opties. Wil je bijvoorbeeld dat de sloopauto wordt opgehaald? Dat kan uiteraard (kosteloos) worden geregeld.

Wat is de RDW vrijwaring?

Om de autoverkoop compleet te maken zijn aanvullende papieren vereist. Deze papieren zijn de RDW vrijwaring. Met dit document draag je officieel het eigendom van het kenteken over aan sloopauto opkoper Autosloperij.net. Deze vrijwaring word je meteen bij de verkoop van je autowrak overhandigd. Omdat je er niet zelf meer achteraan hoeft, bespaar je tijd.

Uitbetaald krijgen

De auto wordt zo nodig voor je opgehaald. In Soest wordt het autowrak door de opkoper aan een inspectie onderworpen. Hier wordt gekeken of de schets van de auto overeenkomt met de actuele situatie van de auto. Is dat inderdaad het geval, dan krijg je ook ongeveer het bedrag dat bij de eerste schatting is opgesteld. Je krijgt contant of met een banktransactie uitbetaald.

Werkwijze sloopauto opkoper Autosloperij.net

Om je sloopauto te verkopen via Autosloperij.net te verkopen, hoef je slechts 3 simpele stappen te doorlopen:

  • In eerste instantie ligt het initiatief bij jou. Je neemt contact met ons op via telefoon, of door via mail eerst gegevens achter te laten. Kies je voor de mailoptie, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. Het eerste gesprek zal korter zijn en meer inspringen op de huidige toestand van de auto, omdat we al een deel van de informatie over je binnen hebben. Tijdens het eerste gesprek wordt de eerste inschatting van een bod gedaan.
  • Na het eerste gesprek en een eventuele overeenstemming, volgt een afspraak bij de inkoopcentrale in Soest. Hier wordt de sloopauto geschouwd (eventueel halen we de auto bij je op). Er wordt gekeken of de staat van de auto rijmt met de opgegeven beschrijving ervan (soms worden er tot dan toe nog onbekende gebreken ontdekt, waardoor de prijs wat lager uit kan vallen).
  • Akkoord? Dan ga je over tot verkoop bij sloopauto opkoper Autosloperij.net. Het geld voor de auto ontvang je onmiddellijk, via banktransactie of contant. Ook krijg je gelijk de bijbehorende RDW-vrijwaring, zodat het kenteken officieel overgedragen kan worden. In sommige gevallen kan het RDW-bewijs worden opgevraagd door de verzekering.

Over sloopauto opkoper Autosloperij.net

Autosloperij.net is een auto inkoopbedrijf met zijn hoofdkantoor in Soest. Het bedrijf is in heel Nederland actief. Vanuit onze centraal in Nederland gelegen inkoopcentrale kunnen we gemakkelijk uitrukken. Andersom kunnen mensen ook gemakkelijk een bezoek brengen aan Vanjeslaoopautoaf. Deze sloopauto opkoper is elke werkdag (ook op zaterdag) op zoek naar nieuwe sloopauto’s in heel Nederland. We helpen zowel bedrijven als particulieren uit de brand. Veel jaren ervaring betekent de kennis om snel te schakelen en in te springen op de noodzaak van het moment. Bij ons is je sloopauto snel verkocht en voor een goede prijs.

Bedrijfsstructuur Autosloperij.net

Deze sloopauto opkoper heeft een hechte bedrijfsstructuur. Er wordt alleen gewerkt met eigen mensen. Ook wordt alleen op eigen materiaal vertrouwd. De inkopers met wie je over de telefoon contact opneemt, zijn ook de mensen die je te woord staan als je sloopauto in Soest staat voor een inspectie. Er wordt niet alleen naar de waarde van de auto gekeken, ook naar de specifieke wensen van de klant. Zo helpen we je met het transport van de auto, nemen we de kosten van transport en inspectie voor onze eigen rekening en zetten we je, mocht je daar behoefte aan hebben, na een succesvolle verkoop gewoon weer thuis af.

Het belang van privacy

Autosloperij.net gaat zorgvuldig om met alle privacygevoelige informatie. Zo worden je gegevens op een veilige plek opgeslagen waar derden er niet bij kunnen. Als de wettelijke bewaartermijn is verstreken, zullen de documenten in zijn geheel verwijderd worden door een professioneel bedrijf. Zo blijven er geen sporen achter waar hackers mee aan de haal kunnen.

Hoe de sloopauto opkoper de waarde bepaalt

Het online aanbieden van je auto kan ieder moment van de dag. Dit kan via het internet (het snelst), maar ook via de telefoon. Als je via het contactformulier gegevens achterlaat, stellen we onszelf tot doel je alsnog zo snel mogelijk via de telefoon te woord te staan. Telefonisch kun je Autosloperij.net bereiken tussen 9:00-21:00. Welk merk of model je ook aanbiedt, je kunt bij ons terecht. Op basis van de gegevens die uit het eerste gesprek naar voren zijn gekomen, wordt een eerste bod gedaan. Het definitieve bod vindt plaats na de schouwing op locatie. Het kan zijn dat er nieuwe problemen ontdekt worden. Misschien valt de schade juist mee.

Tot een akkoord komen

Is er een akkoord bereikt met de sloopauto opkoper? Dan word je ter plekke uitbetaald. Als het de staat van het voertuig zo goed als overeenkomt met de informatie die je telefonisch hebt opgegeven, zullen bod één en het definitieve bod nauwelijks van elkaar verschillen. Bij de betalen hoort het RDW-vrijwaringsbewijs. Zoals gezegd, kunnen we je eventueel thuis afzetten. Heb je daar geen behoefte aan? Dan is de trein een goede optie, deze is makkelijk te bereiken via station Soest, dat zich op nog geen 2 minuten afstand van het inkoopcentrum bevindt.

Veel gestelde vragen aan een sloopauto opkoper

Autosloperij.net wordt regelmatig vragen gesteld met betrekking tot de verkoop van sloopauto’s. Hier een overzicht van alle FAQ’s (Formidably Asked Questions – veel gestelde vragen).

Relevante voertuigpapieren bij verkoop?

De volgende papieren/bezittingen zijn relevant bij de schouwing en de eventuele verkoop van je sloopauto:

  • Het voertuigbewijs en overschrijvingsbewijs (Kentekendeel I en II)
  • Alle relevante onderhoudsboekjes (autohandleiding, maar ook NAP-pas en APK-papieren)
  • De autosleutel (plus reserve autosleutel en eventuele tankdopsleutel).

In hoeverre komt het eerste bod overeen met de daadwerkelijke uitbetaling?

Hoeveel je uiteindelijk krijgt uitbetaald, is afhankelijk van de staat waarin de auto verkeerd. Dit wordt tijdens de schouwing in Soest beoordeeld. Als er geen verdere problemen worden blootgelegd en de staat van de auto overeenkomt met de beschrijving die je digitaal hebt opgegeven, dan zal het definitieve bod niet of nauwelijks afwijken van het eerste bod dat je gedaan is.

Wanneer vindt de uitbetaling plaats?

In principe word je direct bij de overdracht van het voertuig uitbetaald. Je hebt twee keuzes: je kiest ervoor het geld via bankoverschrijving te krijgen, of je ontvangt het contant. Kies je voor de bankoverschrijving, dan gebeurt dit met behulp van een spoedopdracht – het geld zal nog diezelfde (werk)dag op je rekening verschijnen. Kies je voor contant, dan scannen we de biljetten gratis voor je. Hiervoor gebruiken we een scanner die de echtheid controleert.

Hoe zit het met de verzekering? En belasting?

Wegenbelasting wordt volledig automatisch berekend. Hier hoef je zelf niets meer aan te doen of voor op te geven. Het enige dat je moet doen is de autoverzekering stopzetten. Daar heb je het vrijwaringsbewijs bij nodig. Dit bewijs ontvang je van ons direct bij de verkoop.

Zijn er extra kosten die ik betalen moet?

Nee, voor jou zijn er geen kosten. Kosten voor voertuigtransport en voertuigtaxatie, plus de kosten van administratie neemt sloopauto opkoper Autosloperij.net voor z’n rekening. Je bezoek aan Soest (mits begeleid) wordt vergoed, dus het enige dat je goed en wel kwijt bent, is je tijd.

RDW geregistreerde slootauto opkoper

RDW: wat is dat? RDW is de Nederlandse organisatie die de verantwoordelijkheid heeft voor de uitgave van kentekenvrijwaringsbewijzen. Autosloperij.net is een RDW-geregistreerde sloopauto opkoper. De organisatie heeft de volgende streefpunten: streven naar veiligheid en duurzame mobiliteit. Rechtszekerheid speelt hierbij een grote rol. De overkoepelende visie van de RDW is die van ‘iedereen veilig, vertrouwd op de weg’. Drie kernwaarden spelen daarbij een grote rol: betrouwbaar, dienstbaar en wendbaar. Voortreffelijke dienstverlening is het doel.

De strategie die de RDW hanteert

Het succes van de RDW komt voort uit een strategie die gebaseerd is op drie verschillende strategische pijlers. Deze pijlers zijn: dienstverlening op maat, vernieuwing door continuïteit en ketensamenwerking. De overheid heeft de RDW vier kerntaken gegeven, deze zijn de volgende:

  • Toelating van voertuig(onderdelen) tot de Nederlandse markt en de Europese (internationale) markt
  • Het houden van toezicht en controles op RDW geregistreerde bedrijven. Een kerntaak van de RDW is toezicht houden op de bedrijven die bij RDW aangesloten zijn.
  • Informatie verstrekken aan belangstellende partijen. De RDW is verantwoordelijk voor de verzameling van gegevens over verschillende voertuigen, de documenten van voertuigen en de eigenaren van de voertuigen. Die informatie kan vervolgens worden verstrekt.
  • Documentaangifte van alle benodigde documenten, die vereist zijn voor het in bezit hebben en overnemen van voertuigen. Onder deze papieren vallen kenteken-, plus rijbewijzen en APK-formulieren.

Takenpakket van het VWE

Het VWE is een organisatie met ruim 40 jaar ervaring. Het organisatiesysteem van het VWE bevat alle gegevens die bij autoverkoop vereist zijn. De kernfuncties en -aspiraties van het VWE zijn: innoveren, inspireren en betrokkenheid. Die betrokkenheid zit hem in het geven van trainingen