Wij bieden de beste prijs. Een sloopauto opkoper nodig? Bij Autosloperij.net ben je aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als je een sloopauto hebt om te verkopen. Deze opkoper weet auto’s voor de sloop op waarde te schatten. Heb je een auto die echt op is? Die niet meer door de APK-keuring komt of tijdens een slippertje total löss gereden is? Autosloperij.net is bereid de auto van je op te kopen. De beste prijs voor je autowrak krijg je bij sloopauto opkoper Autosloperij.net.
Je krijgt gelijk je geld bij een verkoop. Breng je je sloopauto naar Autosloperij.net, een professioneel bedrijf voor sloopauto inkoop, dan krijg je je geld direct bij de verkoop. Je krijgt een eerlijke prijs voor de toestand waarin het autowrak verkeert. Het bedrijf koopt elk type autowrak van je af, of het nu om een duur model auto gaat of een versleten tweedehandsje. De uitbetaling kan zowel cash als digitaal plaatsvinden. Behalve een eerlijke geldprijs, ontvang je van ons een officieel RDW-vrijwaringsbewijs.
Je kunt met vrijwel elke auto bij ons terecht. Bij Autosloperij.net kun je met zo’n beetje elk type autowrak terecht, wat de toestand van het voertuig ook mag zijn. Voor elke sloopauto wordt een eerlijke prijs geboden – een prijs die overeenkomt met de staat waarin de auto verkeert. Elke auto vergaat vroeg of laat tot stof: dat is niet alleen het lot van mensen, ook dat van mechanische producten: stof tot stof.
Wij regelen het papierwerk. De uitbetaling voor de auto die je naar de sloop brengt, vindt zo snel mogelijk plaats. Je krijgt ter plekke uitbetaald: contant of digitaal. Geef je de voorkeur aan een bankoverschrijving of harde flappen? Ons maakt het niet uit. Ook handig om te weten, is dat je behalve goed geld ook een officieel RDW-vrijwaringsbewijs krijgt bij het brengen van je auto naar de sloop. Een RDW-vrijwaringsbewijs is een officieel document. Dit heb je onder meer nodig wanneer je je autoverzekering wenst stop te zetten. Het bewijs geeft aan dat het eigendom van de auto en het kenteken officieel zijn overgedragen. Zo’n document voorkomt veel administratieve rompslomp.